Nye tider, nyt navn og nye lokaler

I forbindelse med flytningen skifter vi også navn til Byens Aftenskole. Vi har arbejdet med Aftenskolen i ti år og det har givet en masse afstikkere i form af DOF vestegnen, DOF Brøndby, Familileskolen, Operaskolen osv. Vi forsøger med det nye navn at samle alle vores "afdelinger" under et tag og ville gerne gøre det nemmere for udefrakommende at gennemskue hvad vi egentlig er. Derfor har vi valgt navnet Byens Aftenskole, da vi jo er en aftenskole der tilhører hele byen.

Nyt katalog

Det nye katalog for efterår 2018 er lige på trapperne ... Hold øje med hjemmeside, Facebook og i Caféen.

For dig og din baby

Med en rutineret jordemoder kan du nu blive taget i hånden og ført igennem den lykkeligste og sværeste tid ...

Forældre til ordblinde børn

Vi har sammensat en række aftener med fokus på ordblindhed. Gør det nemmere med de rigtige hjælpemidler. Bliv rustet til at hjælpe dit barn med lektierne. Lær af den nyeste forskning hvilke metoder der virker og har en påvist effekt. Foredragsrækken er et samarbejde mellem Rødovre Kulturelle Aftenskole og Rødovre Skole.

Klik på billedet eller teksten for at læse mere.

RadioRas

RadioRAS gik første gang i luften d. 14. oktober 2012 på RødovreKanalen. Nu finder du os på netradio www.radioras.dk
Radio RAS er Danmarks første folkeoplysende radiokanal der virker på frivillig basis. Det betyder også, at interview og gæster i studiet er baseret på invitation og ikke kommercielt baseret.
Vi sender 24/7, 24 timer i døgnet alle 7 dage. RadioRAS er en selvstændig folkeoplysende forening med bestyrelse der har Rødovre Kulturelle Aftenskoles leder som Radio RAS stationsleder. Vi er tilknyttet Rødovre Aftenskolers Samråd og formidler stof der falder ind under Folkelig Oplysning. Målgruppen er de modne voksne. Du kan læse mere om RadioRas på www.radioras.dk

Nomineret til årets Aftenskole

Rødovre Kulturelle Aftenskole er nu Rødovres største aftenskole og samtidig Vestegnens største udbyder af ordblinde undervisning. RKA hjælper i dagligdagen rigtig mange mennesker med KOL og Dyslexi udover alle de almindelige folkeoplysende hold.
RKA har et omfattende Seniorfitness program, som oplever stor tilgang hvert år. Med egne undervisnings –og træningsfaciliteter har RKA været i stand til at organisere undervisningen inden for Sundhedsfag på en ny måde, hvilket har tiltrukket mange af Rødovres seniorer.
Denne evne til at genopfinde Aftenskolen og sikre dens fortsatte eksistensberettigelse gør at Rødovre Kulturelle Aftenskole indstilles til Årets Aftenskole 2016 og Aftenskolernes Pris.